نکات کلیدی برای نوشتن پایان نامه کارشناسی
آخرین مرحله دوره کارشناسی در برخی از رشتههای تحصیلی دانشگاه نوشتن پایان نامه کارشناسی است و دانشجویان با انجام پایان نامه کارشناسی با فعالیتهای پژوهشی و مراحل آن آشنا میشوند تا بتوانند سطح بار علمی و میزان تسلط بر آموختهشان را نشان بدهند و آماده انجام پژوهشهای گستردهتر در مراحل بعدی تحصیلی شوند. اما نگارش پایان نامه کارشناسی چارچوب و اصولی تعریفشده و مشخص دارد و بر اساس شیوهنامههای تدوینشده و استاندارد دانشگاهی انجام میشود. ما در این مطلب ضمن اشاره به ساختار کلی پایان نامه و قوانین نگارش آن، به توضیح نکات مهم و موثر در انجام پایان نامه کارشناسی میپردازیم.
ساختار کلی پایان نامه کارشناسی
پایان نامه کارشناسی از فصلهای مختلفی تشکیل میشود که این ساختار برای پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری نیز با اندک تفاوتهایی به کار میرود. فصول پایان نامه کارشناسی به ترتیب زیر نامگذاری و تقسیمبندی شدهاند:
فصل اول: مقدمه و بیان مسئله
فصل دوم: پیشینه تحقیق
فصل سوم: روش تحقیق
فصل چهارم: نتیجهگیری
فصل پنجم: بحث و پیشنهادها و جمعبندی
پیوستها
جداول و نمودارها
فهرست منابع و ماخذ
برای کسب اطلاعات تکمیلی در این مورد میتوانید مطلب انجام پایاننامه کارشناسی، بایدها و نبایدها را در همین سایت مطالعه کنید.
نکات کلیدی برای نوشتن پایان نامه کارشناسی
نگارش پایان نامه کارشناسی پیشنیازهایی دارد و خوب است قبل از آغاز نوشتن بر آنها اشراف داشته باشید تا دچار خطا و دوبارهکاری نشوید.
پیش از هر چیز باید بدانید که انجام پایان نامه کارشناسی فقط گذراندن چند واحد درسی و کسب نمره قبولی نیست، بلکه فرصت تحقیقاتی مغتنم و باارزشی است که بسیار اهمیت دارد و میتواند به رشد و ارتقای سطح علمی شما و جامعه منجر شود. اگر نگرشتان این گونه نیست، باید زاویه دیدتان را تغییر دهید تا از این کار لذت ببرید و انگیزه و اشتیاق بیشتری در شما ایجاد شود.
موضوعی مناسب انتخاب کنید؛ موضوعی که به حل نیازهای جامعه امروز کمک کند، به آن علاقه داشته باشید، امکانات لازم برای تحقیق درباره آن موجود و قابل دسترسی باشد و مهمتر از همه این-که جدید و نو باشد. بنابراین با مطالعه و تحقیق گسترده ایدهپردازی کنید تا به ایدهای خوب و نو برسید.
- ۰۱/۱۱/۲۲
عالی است